Diensten

Persoonlijke
service en grote
deskundigheid

Riante villa of prachtig appartement te koop
in Knokke of het Zoute?

Luxueus vastgoed in Knokke of het Zoute: van een riante, alleenstaande villa over een koppelwoning tot een exclusieve duplex of een penthouse appartement. Immo Brown verkoopt elk type luxevastgoed in Knokke, het Zoute of Duinbergen en garandeert u een maximale verkoopprijs.

Onroerend goed verkopen doet u niet elke dag. Immo Brown is al vijftien jaar toonaangevend voor de verkoop van luxevastgoed in de regio Knokke-Zoute. Ons vastgoedkantoor specialiseert resoluut in exclusief vastgoed en wij zijn het go to-immokantoor voor luxe real-estate tot ver buiten de regio.

Een sterk eindresultaat start met een degelijke voorbereiding. U krijgt transparant en eerlijk advies, zodat niets de verkoop van uw vastgoed in de weg staat. Bovendien staat ons team garant voor een perfect opgesteld dossier: van de documenten van de Stedenbouwkundige inlichtingen over het Energie Prestatie Certificaat (EPC) en de elektrische keuring tot het bodemattest (OVAM) en de controle van de stookolietank, …

Bijzonder vastgoed vraagt om een specifieke aanpak. Onze kopers zoeken hun vastgoed niet altijd via de geijkte kanalen. Wij verleggen grenzen bij de opbouw van ons netwerk en publiceren in online-advertising, gespecialiseerde vaktijdschriften, een eigen vastgoedmagazine en zoveel meer.

Wij begeleiden uw dossier van A tot Z en garanderen een vlekkeloos parcours. Bezoeken worden professioneel voorbereid en de verkoop van uw pand wordt deskundig besproken met ernstige kandidaat-kopers. Uw verkoopdossier wordt volgens de vastgoedwetgeving opgesteld. Dit garandeert een vlekkeloze afhandeling. Eventuele wetswijzigingen worden op de voet gevolgd.

No sale, no fee!
Immo Brown biedt een uitzonderlijke service en netwerk.
Uw garantie: vinden wij desondanks geen geschikte koper, dan hoeft u ons niets te betalen.

The Brown Paper

Brown Paper 13

Ontdek onze laatste editie van The Brown Paper. Een overzicht van ons aanbod aan villa's, appartementen en (nieuwbouw)projecten te koop in Knokke (Het Zoute) en omstreken.

Bekijk hier

Recent verkocht
door Immo Brown

Loading