Diensten

Persoonlijke
service en grote
deskundigheid

Vrijblijvende waardebepaling
voor verkoop of verhuur

Weet wat uw villa, woning of appartement in Knokke, het Zoute of Duinbergen waard is. Vraag uw gratis schatting of waardebepaling voor verkoop of verhuur. Een correcte taxatie vraagt om een grondige marktkennis, de juiste ervaring en een professionele aanpak. Een nauwkeurige schatting is bepalend voor het succes van uw verkoop of verhuur.

De juiste prijs start met een grondig gesprek. Wij schatten de waarde van uw woning, villa, appartement of bouwgrond zo correct mogelijk in aan de hand van een waaier aan objectieve parameters: de ligging van uw vastgoed, de stijl van uw pand, de staat waarin het gebouw zich bevindt, de graad van afwerking, …

Een vlotte verkoop staat of valt met een correcte prijs. U hebt maar één kans om uw pand op de vastgoedmarkt te lanceren – in alle discretie of met de nodige luister. Wat u ook verkiest, Immo Brown garandeert u een optimale return. Wij kennen de vastgoedmarkt van Knokke-Zoute als onze broekzak en hebben een uitgebreid netwerk van potentiële kopers.

Worden wij uw vastgoedpartner? Wij analyseren specifieke parameters en vergelijkingspunten. Na een grondige analyse en opmeting van uw pand (stijl, staat, afwerking, …) bespreken wij uitvoerig het potentieel van uw vastgoed in de huidige vastgoedmarkt. Zo kunt u een gefundeerde beslissing maken om te verkopen of te verhuren.

Vraag uw kosteloze schatting

  • Persoonlijke gegevens

  • Gegevens pand