Diensten

Persoonlijke
service en grote
deskundigheid

Vastgoed verhuren
zonder zorgen

Vastgoed verhuren op jaarbasis in Knokke-Heist, Duinbergen of het Zoute? Immo Brown verhuurt uw woning, villa of appartement in Knokke-Zout. Ons team beheert uw dossier als een goede huisvader en behandelt de bijbehorende administratie. Vertrouw op Immo Brown voor een zorgeloze verhuur: van de selectie van een betrouwbare huurder tot de administratieve opvolging. Wij respecteren de rechten van huurder en verhuurder.

Onze garantie: dankzij onze eigen promotiekanalen en ons uitgebreide nationale en internationale netwerk verhuren wij uw pand sneller en beter. Onze medewerkers selecteren de juiste kandidaten en begeleiden elk bezoek. Geïnteresseerde huurder? Wij stellen de juiste vragen, zodat uw potentiële huurder aan alle eisen voldoet.

Voorkom problemen dankzij een waterdicht huurcontract. Immo Brown zet de huurafspraken zorgvuldig op papier. Wij kennen de wettelijke plichten en rechten van huurders en eigenaars. Zo verzekeren wij u een huurcontract met respect voor uw rechten als eigenaar. Wij staan u ook bij voor de huurwaarborg, verzekering, plaatsbeschrijving, enzovoort. Kortom, alle documenten die garanderen dat uw verhuurdossier vlot verloopt.

The Brown Paper

Brown Paper 13

Ontdek onze laatste editie van The Brown Paper. Een overzicht van ons aanbod aan villa's, appartementen en (nieuwbouw)projecten te koop in Knokke (Het Zoute) en omstreken.

Bekijk hier

Recent verhuurd
door Immo Brown

Loading