Immo Brown

Makelaar Immo Brown, uw partner in vastgoed

IMMO BROWN koppelt persoonlijke service aan grote deskundigheid.

Dankzij netwerken in binnen-en buitenland, gedrevenheid en professionalisme is IMMO BROWN een vaste waarde op de vastgoedmarkt in Knokke, het Zoute en Duinbergen.
Het kantoor van IMMO BROWN Knokke is gelegen op de Sparrendreef 80 aan het Dominicanenkerkje in Knokke - Zoute
Zoekt u vastgoed te koop te Knokke, het Zoute of omstreken? Misschien een uitzonderlijke villa, woning of appartement? Een villa rustig gelegen in een paadje of liever een appartement in het centrum?  Of wenst u te huren?
Wij kunnen u een groot aanbod van appartementen, woningen en villa's aanbieden, u vindt er zeker uw gading.
U bent tevens steeds van harte welkom in de burelen van Immo Brown op de Sparrendreef 80.
Zoekt u een professionele partner voor uw vastgoedtransacties?
Vertrouw op Immo Brown.
Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op, wij helpen u graag verder.

Uw vastgoed partner in Knokke Zoute

IMMO BROWN helpt u graag met uw vastgoeddossier.

Zoekt u te koop te Knokke een appartement of woning? Immo Brown helpt u in uw zoektocht te koop en te huur van appartementen, villa's, woningen en garages te Knokke, het Zoute of Duinbergen.

Heeft u een appartement, huis of villa te koop te Knokke, het Zoute of Duinbergen of heeft u een ander pand te koop of te huur gelegen te Knokke, het Zoute of Duinbergen? In onze veel bekeken etalages staat uw vastgoed in de kijker. Uw pand wordt tevens via meerdere kanalen internationaal gepromoot.

Indien u een vastgoedmakelaar of een immo kantoor in Knokke Zoute zoekt om mee samen te werken in vertrouwen, aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact, IMMO BROWN staat garant voor ervaring, perfecte dossierkennis en een professionele opvolging.

Meer info