Immo Brown

Makelaar Immo Brown, uw partner in vastgoed

IMMO BROWN koppelt persoonlijke service aan grote deskundigheid.

Dankzij netwerken en partners in binnen-en buitenland, gedrevenheid en professionalisme is IMMO BROWN een vaste waarde op de vastgoedmarkt in Knokke, het Zoute en Duinbergen.

Het kantoor van IMMO BROWN Knokke is gelegen op de Sparrendreef 80 aan het Dominicanenkerkje in Knokke het Zoute
Zoekt u vastgoed te koop te Knokke, het Zoute of in omstreken? Misschien een uitzonderlijke villa, woning of appartement? Een villa rustig gelegen in een paadje of liever een appartement in het centrum?  Of wenst u te huren op jaarbasis?
Wij kunnen u een groot aanbod van appartementen, woningen en villa's te koop of te huur in Knokke, het Zoute of in Duinbergen aanbieden, u vindt zeker uw gading.

U bent tevens steeds van harte welkom in de burelen van IMMO BROWN op de Sparrendreef 80.
Zoekt u een professionele partner voor uw vastgoedtransacties?
Vertrouw op het professioneel team van IMMO BROWN

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op, wij helpen u graag verder.
Patricia en Stefaan Geerebaert-Lemaitre

Uw vastgoed partner in Knokke Zoute

IMMO BROWN helpt u graag met uw vastgoeddossier.

Zoekt u te Knokke een appartement of woning te koop? IMMO BROWN  helpt u in uw zoektocht naar het voor u geschikte appartement, villa, woning of garage te koop of te huur te Knokke, het Zoute of Duinbergen.

Heeft u een appartement, huis of villa te koop te Knokke, het Zoute of Duinbergen of heeft u een ander pand te koop of te huur gelegen te Knokke, het Zoute of Duinbergen? Vertrouw uw vastgoed toe aan IMMO BROWN, uw pand wordt onder andere via meerdere kanalen internationaal gepromoot.

Zoekt u een vastgoedmakelaar in vertrouwen met een vastgoedkantoor te Knokke, aarzel niet en neem vrijblijvend contact, IMMO BROWN staat garant voor ervaring, perfecte dossierkennis en een professionele opvolging.

info@immobrownknokke.be
T: +32 50 620 820

Meer info