Immo Brown, vastgoed in Knokke

Uw partner in de verkoop van exclusief vastgoed

IMMO BROWN koppelt persoonlijke service aan grote deskundigheid.

Dankzij netwerken en partners in binnen-en buitenland, gedrevenheid en professionalisme is IMMO BROWN een vaste waarde op de vastgoedmarkt in Knokke, het Zoute en Duinbergen.

Het kantoor van IMMO BROWN Knokke is gelegen op de Sparrendreef 80 aan het Dominicanenkerkje in Knokke het Zoute. Zoekt u vastgoed te koop te Knokke, het Zoute of in omstreken? Misschien een uitzonderlijke villa, woning of appartement? Een villa rustig gelegen in een paadje of liever een appartement in het centrum? Of wenst u te huren op jaarbasis? Wij kunnen u een groot aanbod van appartementen, woningen en villa's te koop of te huur in Knokke, het Zoute of in Duinbergen aanbieden, u vindt zeker uw gading.

U bent tevens steeds van harte welkom in de burelen van IMMO BROWN. Zoekt u een professionele partner voor uw vastgoedtransacties? Vertrouw op het professioneel team van IMMO BROWN.

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op, wij helpen u graag verder.
Patricia en Stefaan Geerebaert-Lemaitre
Immo Brown verkoopt Luxe vastgoed in Knokke, Zoute, Heist, Duinbergen en omliggende regio.
Ons kantoor is gespecialiseerd in de verkoop van villa's en appartementen en complexe verkoopdossiers. 

Wij staan bekend voor onze gepersonaliseerde service en onberispelijke opvolging van elk dossier. Elk type vastgoed vereist een andere aanpak — maar u, als eigenaar, heeft ook specifiek vereisten.  Onze taak is bestaat erin u zo goed mogelijk te begeleiden in de verschillende stappen van de vastgoedtransactie. Wij loodsen uw dossier door de complexe vastgoed regels en wettelijke kaders. Wij streven naar de beste service. Als eigenaar vertrouwt u namelijk ons uw eigendom toe, en zo dus ook een deel van uw leven.

U mag van ons veel verwachten. Contacteer ons in alle vertrouwen en in alle discretie.
Wij helpen u graag verder naar een succesvolle verkoop van uw onroerend goed.
U wenst vandaag of binnenkort uw huis, villa, appartement, grond te verkopen in Knokke, Het Zoute, Duinbergen of omstreken?  Wat is uw eigendom waard en voor welk bedrag kan u het werkelijk verkopen?

Een snelle en succesvolle verkoop start, zonder enige twijfel, met een goede prijsbepaling en een realistische verkoopprijs volgens de huidige marktwaarde.  Vastgoed taxeren is immers geen kinderspel en vereist professionele kennis.

Immo Brown heeft deze expertise verworven dankzij een jarenlange ervaring in de verkoop van zowel particulier als professioneel vastgoed.

Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend voor een verkennend gesprek.

Publicaties

Back top top