Villa te koop Prijs op aanvraag

8300 Knokke-Heist 12 12 1.493 m² 4.247 m²

Beschrijving

Exclusief te koop bij Immo Brown:
Prachtige alleenstaande villa op een terrein van 4247m² met een perfect onderhouden zuid gerichte tuin op een unieke ligging aan de Royal Zoute Golf. Dit uitzonderlijk pand biedt sublieme zichten op de golf. Het perceel grenst ca. 40m aan de golf.

Indeling:

Gelijkvloers met uitnodigende inkomhal, ruime vestiaire voorzien van lavabo en gastentoilet. Grote leefruimte met een prachtige openhaard en bar. Aparte gezellige zithoek eveneens voorzien van openhaard. Vanuit de leefruimte is er toegang tot de lichtrijke orangerie met een adembenemend zicht over het zuid gericht terras en prachtig onderhouden tuin. Ruime eetkamer met grote raampartijen die zicht geven op de orangerie. Aparte kleinere eetkamer met toegang tot het terras. Volledig ingerichte keuken met ontbijt-hoek en bijkeuken. Bureau/polyvalente ruimte met doorgang naar de sauna. Mezzanine met bar uitkijkend op het binnenzwembad en toegang tot het zuid gericht terras.

Mooi onderhouden binnenzwembad en jacuzzi met grote raampartijen.

Eerste verdiep: Master bedroom met ingemaakte kasten, aparte badkamer met douche en toegang tot het zonneterras. 2de en 3de ruime slaapkamer met eveneens een aparte badkamer en toegang tot het terras. Verder op de verdieping nog 4, meer dan volwaardige, slaapkamers met elk zijn badkamer.

Tweede verdiep: 4, meer dan volwaardige, slaapkamers met elk zijn badkamer. 1 kleinere slaapkamer met eigen badkamer.

De woning biedt eveneens een lift en een inpandige garage voor 6 wagens. Grote kelder met wijnkelder, wasplaats en veel bergruimte.

Het betreft een unieke eigendom palend aan de Royal Zoute Golf met unieke zichten.

Bezoek ter plaatse sterk aangeraden.

Stedenbouwkundig uittreksel is aanwezig.

Pandgegevens