Villa te koop Prijs op aanvraag

8300 Knokke-Heist 6 5 414 m² 777 m² 2

Beschrijving

Exclusief te koop bij IMMO BROWN:
Prachtige alleenstaande villa, subliem gelegen hartje Zoute, op enkele stappen van het Albertplein en de zeedijk.

Indeling van de villa: Inkom met vestiaire en gastentoilet. Lichtrijke ruime woonkamer met gas openhaard en toegang tot het zuidgericht terras en tuin. Ruime leefkeuken met grote raampartijen voorzien van alle comfort en huishoudtoestellen. Aanpalende eetplaats met wijnfrigo. Polyvalente ruimte / eetplaats / zithoek met toegang tot het terras.

Eerste verdiep: Ruime slaapkamer met ingemaakte kasten, bureauhoek en privatieve douchekamer (dubbele lavabo en douche). Tweede slaapkamer met ingemaakte kasten en toegang tot het terras. Derde slaapkamer met ingemaakte kasten. Gemeenschappelijke badkamer (dubbele lavabo, douche en toilet). Vierde slaapkamer met ingemaakte kasten en privatieve badkamer (lavabo, bad, douche en toilet) en toegang tot het tweede terras.
Tweede verdiep: Vijfde en zesde, meer dan volwaardige, slaapkamer met hoge plafonds, beiden voorzien van een zithoek, ingemaakte kasten en privatieve badkamer.

Ruime inpandige garage voor 6 wagens en 3 autostaanplaatsen buiten voor de villa. Domotica, homecinema, fitness, sauna en stoomcabine. Personenlift van de -1 verdieping tot de 2de verdieping.
Pandgegevens