Villa te koop € 2.695.000

8300 Knokke-Heist 6 5 727 m² 1

Beschrijving

Exclusief te koop bij Immo Brown: Nieuwbouwproject: Alleenstaande villa gelegen op een goed georiënteerd stuk grond van 727m², mooi en rustig gelegen tussen Knokke en het Zoute, nabij de Hortensialaan en de Graaf Jansdijk.

Indeling van de villa:
Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Ruime lichtrijke leefruimte voorzien van grote raampartijen. De woonkamer bestaat uit een zithoek van 41m², aangename eetplaats van ca 27m². Aansluitend aan de eetplaats bevindt zich de open keuken voorzien van alle luxe en comfort met eiland voorzien van zitplaatsen. Praktische berging / bijkeuken / wasplaats tussen garage en keuken.

Eerste verdieping: Master bedroom met dressing en volledig ingerichte badkamer (ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet).
Tweede volwaardige slaapkamer eveneens voorzien van dressing en badkamer (douche, ligbad, dubbele lavabo) en apart toilet. Derde en vierde slaapkamer elk voorzien van ingemaakte kasten en doucheruimte (douche en lavabo).

2de verdieping: vijfde en zesde slaapkamer met elk voorzien van ingemaakte kasten. Aparte badkamer (dubbele lavabo, bad en douche) en apart toilet. Berging.

Mooie aangelegde tuin met zonneterrassen. Inpandige garage voor 2 wagens en fietsen.

Stedenbuwkundig uittreksel aanwezig.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Administratie Immo Brown / E: administratie@immobrownknokke.be