Villa

Prijs op aanvraag
Knokke Zoute Boslaan Tulpenlaan Villa
Ref.: 2994655
  • 5 slpks.
  • 1823 m²
  • 5 bdkmrs.
Villa te koop in Knokke-Heist
Villa te koop in Knokke-Heist Villa te koop in Knokke-Heist Villa te koop in Knokke-Heist Villa te koop in Knokke-Heist Villa te koop in Knokke-Heist Villa te koop in Knokke-Heist Villa te koop in Knokke-Heist

Beschrijving

Exclusief te koop bij Immo Brown: Nieuwbouw villa, rustig gelegen in het Zoute, in een zijstraat van de Boslaan, op een groot zuid gericht terrein van 1.823 m². Bijzonder rustige ligging omringd door groen. Indeling van de villa:
Inkomhall met gastentoilet en vestiaire. Bureelruimte (6de slaapkamer met badkamer), mudroom/wasplaats, prachtige grote volledig ingerichte leefkeuken met eiland met ontbijthoek, woonkamer met openhaard, eetkamer met openhaard allen uitgevend op de prachtig aangelegde tuin (D. Eeman) via grote raampartijen (Minimal Windows) wat de gehele dag voor maximale lichtinval zorgt. Terrassen rondom aan woonkamer, keuken en eetkamer. Op het eerste verdiep zijn 5 slaapkamers en 5 badkamers. Vaste trap naar 2de verdieping: grote polyvalente ruimte. Wachtbuizen voor eventueel zwembad worden voorzien. Dubbele garage. De villa wordt bijzonder hoogwaardig afgewerkt.

De oplevering is voorzien voor herfst 2017.

Gedetailleerde informatie

Financieel

Prijs
Info op kantoor
Onder BTW stelsel
Ja
gemengd
Ter beschikking stelling
bij oplevering

Ligging

Golf nabij
Ja

Algemeen

Staat
nieuw
Garage
Ja

Afmetingen

Grondoppervlakte
1.823 m²

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming
woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Dagvaarding
Nee
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied