Penthouse

BELAIR penthouse

  • Slaapkamers3
  • Badkamers2
  • Oppervlakte300 m²
Prijs op aanvraag
Ref.: 3764807

Te koop - Luxemburg - Centrum - Belair - Penthouse - Luxe - Architectuur - Design

Nieuw luxe verblijf in het hart van de wijk Belair in Luxemburg.

De tweede en derde verdieping van het toekomstige NOOK-project zijn uitsluitend gereserveerd voor het duplex penthouse. Dit uitzonderlijke appartement biedt 300 m² binnenoppervlakte en 44 m² aangelegde terrassen (twee loggia's en een perifeer terras). De toegang tot het appartement wordt vergemakkelijkt door de privé-ingang van de lift van de residentie.

Het eerste niveau bestaat uit twee grote slaapkamers met een terras (loggia), een douchepaneel, een fitnessruimte en een sauna. Op het puntje van het gebouw bevindt zich de master suite met een mooie slaapkamer en een kleedkamer gecombineerd met de open badkamer.

Op de top van de residentie, het laatste niveau is de leefruimte met 360° uitzicht op de wijk Belair. Het bestaat uit een grote keuken in het verlengde van de eetkamer, een prachtige salon maar ook een groot kantoor en een bibliotheekruimte.

Dit appartement biedt zijn bewoners ongeëvenaard comfort, maar ook uitzonderlijke diensten in termen van helderheid, volumes, materialen en afwerking. De interventie van een interieurarchitect is gepland in de realisatie van het interieurontwerp. In dit project wordt gezocht naar een perfecte balans tussen luxe en verfijning, soberheid en elegantie, warmte en verfijnd design.

Het appartement heeft een grote kelder in de kelder. Er zijn ook twee of vier overdekte parkeerplaatsen beschikbaar.

Wat het tijdschema voor de uitvoering van het project betreft, zullen de bouwwerkzaamheden beginnen in de winter van 2018-2019 en zullen de appartementen in het najaar van 2020 opgeleverd worden. (Niet-contractuele informatie.)

Financieel

Prijs
Prijs op aanvraag
Ter beschikking stelling
bij oplevering

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
300 m²

Stedenbouw

Bestemming
Niet meegedeeld
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Verkavelingvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Dagvaarding
Niet meegedeeld

Contacteer ons

Makelaar Immo Brown, uw partner in vastgoed

Back top top