Koppelvilla te koop € 895.000

8300 Knokke-Heist 3 2 180 m² 300 m² 1

Beschrijving

Zeer recente (BJ 2014) en exclusieve 3-gevelwoning met een strakke, moderne en hedendaagse architectuur centraal gelegen te Knokke…Deze perfect onderhouden en zeer smaakvol ingerichte woning (+/- 180m²), voorzien van een strakke en tegelijk warme toets, werd gebouwd in 2014 met een compacte en onderhoudsvriendelijke tuin zonder inkijk en voorzien van een houten terras en kunst gras.

Samenstelling:
Inkomhall met vestiaire en toilet. Zonovergoten woonkamer en ruime eetkamer met open keuken inclusief Miele toestellen. Ruime wasplaats.
Op de 1e verdieping bevinden er zich 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met een mooie dressing en luxueus ingerichte, complete douchekamer met regendouche. Afzonderlijke douchekamer met buitenraam, dubbele lavabo en toilet.
Op de 2e verdieping bevindt zich een 3e slaapkamer en berging.
Er is een ruime parkeermogelijkheid voorzien voor 3 à 4 staanplaatsen naast de woning en een afzonderlijke garage voor 1 wagen.

De woning kent een bijzonder hoogwaardige afwerking - naar een ontwerp van S.A.L.T.  Deze unieke parel voldoet tevens aan alle nieuwe energienormen zoals een E-Peil E63, vloerverwarming, Ventilatie type-D met warmterecuperatie, 4-seizoensglas,…

Kortom een zeldzaam product waarbij een top-afwerking en hedendaagse architectuur perfect samenvloeien….
Mogelijkheid om het tijdloze meubilair van RR Interieur aan te kopen.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Administratie Immo Brown / E: administratie@immobrownknokke.be