Immo te koop | Vastgoed te huur | Knokke

Uw vastgoed is op zoek naar een betrouwbare partner voor de zoektocht naar een nieuwe eigenaar?Immo Brown Knokke is de makelaar gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van luxe vastgoed in regio Knokke, Zoute en Duinbergen. Wij helpen u graag verder.

Woningen, huizen en villa's te koop in Knokke, het Zoute en Duinbergen

Immo Brown te Knokke Zoute ideaal gelegen in het commerciële centrum van Knokke het Zoute in de Sparrendreef nr. 80 kent een groot aanbod aan Luxe woningen en villa's dat te koop aangeboden wordt van Duinbergen tot het Zwin, 'Knokke Zoute' waar het vastgoed er een vaste waarde kent.

Appartementen en duplexen te Koop in Knokke, het Zoute en Duinbergen.

Immo Brown Knokke Vastgoedmakelaars heeft een uitgebreid aanbod appartementen en duplexen te koop gelegen in Knokke, het Zoute, Knokke-Heist en Duinbergen. Ons aanbod vastgoed bestaat uit appartementen van studio's tot ruime 4 slaapkamer appartementen. Ook verkopen of verhuren wij mezzanine, penthouse en duplex appartementen al dan niet met een groot terras en een open zicht. Wij hebben tevens een ruim aanbod aan appartementen gelegen op de zeedijk met zicht op zee, het strand en de dijk. Verhuringen gebeuren steeds op jaarbasis, gemeubeld of ongemeubeld.

Woningen, huizen en villa's te huur in Knokke, het Zoute en Duinbergen

Immo Brown te Knokke heeft een groot aanbod aan huizen, koppelvilla’s en villa’s te huur gelegen in Knokke, het Zoute, Knokke-Heist en Duinbergen. In verkoop hebben wij een aanbod van woningen zoals huizen en villa's nabij een woonerf, de paadjes, het Zwin, de Zeedijk, de Kustlaan, the Royal Zoute Golf Club, the Royal Zoute Tennis Club, de Wandeldijk, het Albertplein, de Mini-golf of het Driehoeksplein. Huizen, woningen of villa's worden gemeubeld of ongemeubeld op jaarbasis verhuurd, als hoofdverblijfplaats of als tweede verblijf.

Appartementen en duplexen te huur in Knokke, het Zoute en Duinbergen.

Verhuur van appartementen en duplexen in Knokke, het Zoute, Knokke-Heist en Duinbergen.
Immo Brown Knokke Zoute verhuurt ook en commerciële panden. Inlichtingen steeds te bekomen op kantoor. Tevens is het aanbod aan garages aanzienlijk, zowel gesloten garage boxen als staanplaatsen.

Heeft u zelf een Appartement of Villa te Koop of te Huur in Knokke, het Zoute of Duinbergen.

Heeft u een appartement te koop te Knokke, het Zoute of Duinbergen of heeft u een ander pand te koop of te huur? In onze veel bekeken etalages staat uw vastgoed in de kijker. Uw pand wordt tevens via meerdere kanalen internationaal gepromoot.

Zoekt u een Immo of Vastgoedmakelaar te Knokke.

Indien u een vastgoedmakelaar of een immo kantoor in Knokke Zoute zoekt om mee samen te werken in vertrouwen, aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact, Immo Brown staat garant voor ervaring, perfecte dossierkennis en een professionele opvolging.

Ondermeer voor privacy redenen staan niet al ons vastgoed op de website. Wenst u meer informatie, contacteer ons gerust, wij helpen u graag verder.
Back top top