Duplex

Le Cloitre [+3.02]

  • Slaapkamers3
  • Badkamers2
  • Oppervlakte243 m²
€ 5.000.000
Ref.: 4103075

Duplex in een gerestaureerd klooster te Luxemburg

Uitzonderlijke duplex met een oppervlakte van meer dan 240 m² in een gerestaureerd klooster, bestaande uit drie slaapkamers en twee badkamers. Afwerkingen van zeer hoge kwaliteit van het Italiaanse merk Poliform, Dornbracht en Revox.

In dit appartement van 242 m², gelegen in het Zuidpaviljoen van het Klooster, is de ingang via een hal met een garderobe en een apart toilet. In de leefruimte speelt de hooggelegen eetkamer een centrale rol tussen de grote woonkamer, de keuken, het terras en de master suite. Deze bevat een brede badkamer met douche en badmeubels, een grote dressing en een eigen toegang tot het prachtige terras. Dit terras is ingevoegd in het dakvolume en biedt een panoramisch, adembenemend uitzicht op de benedenstad.

Op de tweede verdieping zijn er twee slaapkamers met een eigen dressing en een tweede doucheruimte.

In het algemeen zijn de ruimtes ontworpen om een slimme configuratie, ruime volumes en zoveel mogelijk lichtinval te bieden.

Materialen en uitrusting:

De goed uitgeruste keuken is van zeer hoogwaardig Italiaans merk POLIFORM. De opbergruimte en de accessoires zijn talrijk en hebben een verfijnd ontwerp. De dressings zijn ook van Polyform.

De kranen van het DORNBRACHT gamma hebben de kwaliteit, de elegantie en het design van de beste producten op de markt.

Wat de technische uitrusting betreft, beheert een compleet DIVUS domoticasysteem alle interieurfuncties zoals de temperatuur geregeld door vloerverwarmings- en koelplafonds, dimbare LED-verlichting of een ongelofelijke geluidsinstallatie van REVOX.

Financieel

Prijs
€ 5.000.000
Ter beschikking stelling
vanaf akte

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
243 m²

Stedenbouw

Bestemming
Niet meegedeeld
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Verkavelingvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Dagvaarding
Niet meegedeeld
Stedenbouwkundige info
Nee

Contacteer ons

Makelaar Immo Brown, uw partner in vastgoed

Back top top