Duplex

Le Cloitre [+2.06]

  • Slaapkamers3
  • Badkamers3
  • Oppervlakte228 m²
€ 5.950.000
Ref.: 4102931

Duplex in een gerestaureerd klooster te Luxemburg

Uitzonderlijke duplex met een oppervlakte van meer dan 220m² in een gerestaureerd klooster, bestaande uit 3 slaapkamers en 3 badkamers. Afwerkingen van zeer hoge kwaliteit van het Italiaanse merk Poliform, Dornbracht en Revox.

Op de eerste verdieping is de ingang via een grote hal met een grote garderobe, een apart toilet en een kantoor. Men wordt dan verwelkomd in een prachtige "L"-vormige leefruimte waarvan de brede open ruimte bestaat uit de woonkamer, de eetkamer en de keuken. Het is echter het adembenemende uitzicht op de Corniche en de Grund dat in het oog springt! Natuurlijk is het vanaf het grote terras en de kleine tuin het prettigst om het lagere gedeelte van de stad te bekijken, of het nu overdag of 's nachts is...

Wanneer men de trap oploopt, bereikt men de "nachtvloer" met dezelfde oppervlakte als de begane grond. Vanaf de overloop vindt u twee suites met eigen doucheruimte en een derde slaapkamer en een badkamer met douche en bad. Natuurlijk is het uitzicht dat men kan genieten door vanuit de kamers het landschap te scannen, gewoonweg uniek.

In het algemeen zijn de ruimtes ontworpen om een intelligente configuratie, ruime volumes en zoveel mogelijk licht te bieden.

Materialen en uitrusting :

De superuitgeruste keuken is een zeer hoogwaardig product van het merk POLIFORM. De opslag en de accessoires zijn talrijk en respecteren een verfijnd ontwerp van de beste smaak. De kasten zijn creaties van hetzelfde merk met evenveel kwaliteit.

Het DORNBRACHT-assortiment combineert kwaliteit, elegantie en design van de beste producten op de markt.

Wat de technische uitrusting betreft, maakt DIVUS integrale domotica het mogelijk om alle interieurfuncties te beheren, zoals de temperatuurregeling via vloerverwarmings- en koelplafonds, dimbare LED-verlichting en het ongelooflijke REVOX-audiosysteem.

De prijs is inclusief BTW.

Financieel

Prijs
€ 5.950.000

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
228 m²

Stedenbouw

Bestemming
Niet meegedeeld
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Verkavelingvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Dagvaarding
Niet meegedeeld
Stedenbouwkundige info
Nee

Contacteer ons

Makelaar Immo Brown, uw partner in vastgoed

Back top top