Duplex

Le Cloitre [+2.02]

  • Slaapkamers3
  • Badkamers3
  • Oppervlakte249 m²
€ 5.900.000
Ref.: 4102890

Duplex in een gerestaureerd klooster te Luxemburg

Prachtige duplex met een oppervlakte van meer dan 240 m².

Op het eerste niveau is de ingang via een kleine hal om de woonruimte te vinden, die drie aparte maar open kamers heeft. Wanneer u de centrale ruimte met de keuken betreedt, is de grote eetkamer aan de rechterkant en de prachtige woonkamer aan de linkerkant. Naast de zithoek is er wat ruimte voor het bureau en de bibliotheek, maar daarbovenop heeft het een adembenemend uitzicht op de Corniche en Grund. Het appartement heeft een groot terras en een kleine tuin.

Via de trap komt u op de "nachtvloer" met een groter oppervlak dan de begane grond. Vanaf de overloop zijn er twee suites met eigen dressing en badkamer. De derde en grootste slaapkamer is zeer ruim en heeft een eigen dressing en badkamer met douche en bad. Prachtig uitzicht.

In het algemeen zijn de ruimtes zo ontworpen dat ze een slimme configuratie, ruime volumes en zoveel mogelijk lichtinval bieden.

Materialen en uitrusting:

De goed uitgeruste keuken is van zeer hoogwaardig Italiaans merk POLIFORM. De opbergruimte en de accessoires zijn talrijk en hebben een verfijnd ontwerp. De dressings zijn ook van Polyform.

De kranen van het DORNBRACHT gamma hebben de kwaliteit, de elegantie en het design van de beste producten op de markt.

Wat de technische uitrusting betreft, beheert een compleet DIVUS domoticasysteem alle interieurfuncties zoals de temperatuur geregeld door vloerverwarmings- en koelplafonds, dimbare LED-verlichting of een ongelofelijke geluidsinstallatie van REVOX.

De prijs is inclusief BTW.

Financieel

Prijs
€ 5.900.000
Ter beschikking stelling
vanaf akte

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
249 m²

Indeling

Toiletten
4

Stedenbouw

Bestemming
Niet meegedeeld
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Verkavelingvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Dagvaarding
Niet meegedeeld
Stedenbouwkundige info
Nee

Contacteer ons

Makelaar Immo Brown, uw partner in vastgoed

Back top top