Vrijblijvend advies en waardebepaling

De waardebepaling van een eigendom wordt vaak onderschat. Een goede taxatie vraagt marktkennis, ervaring en professionaliteit. Een correcte prijs zorgt voor een snellere verkoop
De eerste stap in het verkoopproces is ongetwijfeld de correcte waardebepaling van uw eigendom. Deze stap is van cruciaal belang voor het verdere verloop van de verkoop.
Immo Brown kent zoals geen ander de vastgoedmarkt in Knokke, en heeft de benodigde expertise verworven om elk type vastgoed uit de regio correct te taxeren.

Onze specialisten komen tot bij u voor een vrijblijvend gesprek, en een gratis schatting van uw huis, villa, appartement of bouwgrond. Komen we tot een overeenkomst, dan wordt een uitgebreide waardebepaling uitgeschreven.

Na een grondige analyse (stijl, staat, afwerking, ...) en opmeting van het pand wordt — op basis van specifieke markt parameters en vergelijkingspunten — een waarde gegeven aan het onroerend goed. Wij bespreken met u, de eigenaar, naar het potentieel dat uw vastgoed heeft in de huidige markt.

Vraag een waardebepaling aan

  • Sparrendreef 80, 8300 Knokke
  • 050 620 820
Back top top