Uw vastgoed verkopen

U wenst uw woning, villa, appartement of bouwgrond te verkopen aan de maximale waarde in Knokke, Het Zoute, Duinbergen, Sluis, Retranchement, of omstreken? Wij helpen u graag verder.
Het verkopen van onroerend goed is geen alledaags gebeuren. Immo Brown is reeds 10 jaren actief in de verkoop van vastgoed in regio Knokke. Ons kantoor heeft zich doorheen de jaren gespecialiseerd in verkoop van exclusief vastgoed in de regio's Knokke, Het Zoute, Duinbergen, Retranchement en omstreken. Ook ver buiten deze regio worden onze onberispelijke diensten gesolliciteerd.

Voorbereiding dossier

Een goede dossier voorbereiding is van cruciaal belang. Zo wordt de klant transparant en eerlijk ingelicht en komen er geen “verrassingen” boven water die de verkoop in het gedrang kunnen brengen. Immo Brown zorgt ervoor dat alle juridische documenten voor handen zijn. Stedenbouwkundige inlichtingen, Energie Prestatie Certificaat (EPC), Elektrische keuring, bodemattest (OVAM), controle stookolietank ,…

Publiciteit en netwerk

Het exclusieve vastgoed dat u verkoopt vraagt een zeer specifieke aanpak. Kopers voor dit type eigendom worden zelden gevonden op de typische 'groot publiek' websites. Immo Brown investeert daarom in zeer specifieke vaktijdschriften, Google advertising, eigen magazine en networking.

Onze herkenbare borden doen uw eigendom meteen opvallen in het Knokse straatbeeld. Wij zorgen voor de ideale plaatsing van het bord; zodat uw woning, appartement of bouwgrond meteen de aandacht trekt de het verdient.

In de loop der jaren heeft Immo Brown een uitgebreid netwerk uitgebouwd van kopers, huurders en investeerders in zowel binnen- als buitenland. Ons groot klantenbestand wordt voortdurend geactualiseerd. Voor elk type vastgoed selecteren wij een perfecte match tussen kopers en verkopers. 

Bezoeken, onderhandelingen en verkoopovereenkomst

Onze experts zorgen voor een professionele begeleiding tijdens bezoeken en controleren de solvabiliteit van de potentiële koper bij een eventueel bod. Ons kantoor zorgt verder voor de onderhandeling van de verkoop.
Is de kandidaat koper goedgekeurd — dan zorgt ons administratief team voor de afhandeling van de verkoopdossiers, en stelt een waterdichte verkoopovereenkomst op. Hierbij houden wij rekening met de regelmatig wijzigende bepalingen van de vastgoedwetgeving en zorgen we dat ons team hiervan permanent op de hoogte gehouden wordt.

Wat mag u verwachten van Immo Brown:

  • Immo Brown gaat steeds voor de beste kwaliteit, op elk moment.
  • De meerderheid van het aanbod aan exclusief villa vastgoed in de regio wordt door Immo Brown verkocht.
  • Persoonlijke begeleiding en professioneel advies. U verkoop immers niet elke dag uw eigendom.
  • Beheer van de verkoop van A tot Z.
  • Doelgerichte communicatiekanalen naargelang het type vastgoed.
  • Wij hanteren het “no-cure-no-pay-principe”. In het uitzonderlijke geval dat we geen geschikte koper vinden, hoeft u ons niets te betalen. 
Back top top