Uw vastgoed verhuren zonder zorgen

Uw woning, villa of appartement verhuren in Knokke, Duinbergen, het Zoute of Knokke-Heist?
Het verhuren van een woning of appartement gaat gepaard met een goede dossieropbouw en afhandeling eens een huurder gevonden is. Onze makelaars en administratieve medewerkers staan garant voor een ervaren opvolging. Tevens wilt u ook zeker zijn dat uw rechten als verhuurder maximaal gerespecteerd worden.

Dit mag u van Immo Brown verwachten: 

  • Uw pand is sneller verhuurd
We beschikken over eigen promotiekanalen om kandidaat huurders op de hoogte te brengen. Wij contacteren persoonlijk ons uitgebreid nationaal en internationaal netwerk om uw eigendom voor te stellen.

  • Selectie van de huurkandidaten voor u
Onze medewerkers voorzien bezoeken van potentiële huurders. Bij interesse vragen we nodige informatie aan kandidaten om zeker te zijn dat ze aan alle minimale vereisten volden. Wij stellen u de kandidaten voor waaruit u uw keuze kan maken.

  • Opstelling van een waterdicht huurcontract
Eens de huurder(s) gevonden zijn, worden alle afspraken op papier gezet en stelt ons team het huurcontract voor u op. Immo Brown is een expert op het gebied van wettelijke plichten en rechten voor zowel huurders als eigenaars. Zo bent u zeker dat het huurcontract u, als eigenaar, niet zal benadelen.

  • Huurwaarborg
De hele procedure betreffende de huurwaarborg regelen we voor u vanuit ons kantoor. U hoeft dus niet naar de bank te gaan. Tekenen van de documenten doet u op ons kantoor. Zodra de waarborg is volstort, brengen wij u hiervan op de hoogte.
Back top top