BELAIR

Luxembourg

  • Slaapkamers3
  • Badkamers2
  • Oppervlakte300 m²
Vanaf € 4.630.000
Ref.: 3617280

Te koop - Luxemburg - Centrum - Belair - Appartement - Penthouse - Luxe - Architectuur - Design

Nieuw luxe verblijf in het hart van de wijk Belair in Luxemburg.

"Nook", de naam die aan dit nieuwe exclusieve project wordt gegeven, komt van de locatie en de vorm van de grond waarop het zich bevindt. Het project bevindt zich immers op de hoek van de Gaston Diderichlaan en de rue Théodore Eberhardstraat, tegenover de kerk van Saint Pie X, symbool van de wijk.

Gelegen op een steenworp van het stadscentrum, deze kleine Residentie van 5 appartementen streeft naar uitmuntendheid in de ligging en architectuur, ontworpen door de architecten Bauer Christian et Associés.

Eén van de belangrijkste ontwerpprincipes van dit gebouw is de bijdrage van een aanzienlijke hoeveelheid natuurlijk licht in de leefruimtes. De gevel van de appartementen is ontworpen in een evenwicht van glas, steen en hout om een aangenaam licht in de appartementen te garanderen en tegelijkertijd de nodige privacy in sommige kamers te garanderen.

De residentie en alle appartementen bieden hun bewoners ongeëvenaard comfort, maar ook uitzonderlijke diensten in termen van volume, materialen en afwerking. De interventie van een interieurarchitect is gepland in de realisatie van het interieurontwerp. De gezochte sferen in dit project zijn een perfecte balans tussen luxe en verfijning, soberheid en elegantie, warmte en verfijnd design.

Op de begane grond zijn twee '2-kamerappartementen' symmetrisch gebouwd.

Op de eerste verdieping; een groot appartement van 105m² met 2 slaapkamers en een appartement van 57m² met 1 slaapkamer passen in elkaar rond de centrale kern die de trap en de lift integreert. Elk van de twee appartementen heeft een terras op het zuidwesten.

De tweede en derde verdieping zijn uitsluitend gereserveerd voor het duplex penthouse. Dit uitzonderlijke appartement biedt 300m² binnenoppervlakte en 44m² aangelegde terrassen.

Elk appartement heeft ook een kelder in de kelderverdieping van het gebouw. Op ditzelfde niveau zijn er ook overdekte parkeerplaatsen beschikbaar.

Wat het tijdschema voor de uitvoering van het project betreft, zullen de bouwwerkzaamheden beginnen in de winter van 2018-2019 en zullen de appartementen in het najaar van 2020 opgeleverd worden. (Niet-contractuele informatie.)

Indeling

Tweede verdieping

Kamers Oppervlakte Terras Prijs
BELAIR penthouse (Penthouse) 3 300 m² Prijs op aanvraag

Contacteer ons

Makelaar Immo Brown, uw partner in vastgoed

Back top top