Appartement

Le Cloitre [+2.01]

  • Slaapkamers3
  • Badkamers2
  • Oppervlakte269 m²
€ 4.600.000
Ref.: 4103053

Appartement in een gerestaureerd klooster in Luxemburg

Uitzonderlijk appartement met een oppervlakte van meer dan 260 m² in een gerestaureerd klooster, bestaande uit 3 slaapkamers en 2 badkamers. Afwerkingen van zeer hoge kwaliteit van het Italiaanse merk Poliform, Dornbracht en Revox.

In dit appartement in de vorm van een "L" rond de binnenplaats is de ingang via een hal met een garderobe en een apart toilet. We komen in een prachtige woonkamer van 75 m². Naast deze open ruimte bevinden zich langs de eerste gevel van de centrale binnenplaats van het Klooster een prachtige keuken en eetkamer.

Aan de tweede binnengevel genieten de bewoners van de nabijheid van de centraal aangelegde tuin en een interessante zonsondergang door het uitzicht op het westen. Deze ruimte in de lengte is de "nachtzone" en bestaat uit twee slaapkamers met een eigen dressing en een master suite met een eigen badkamer van 20 m². Langs de gang is er een tien meter lange garderobe en aan het einde een apart toilet en een tweede badkamer met douche en badmeubels.

In het algemeen zijn de ruimtes ontworpen om een slimme configuratie, ruime volumes en zoveel mogelijk lichtinval te bieden.

Materialen en uitrusting:

De goed uitgeruste keuken is van zeer hoogwaardig Italiaans merk POLIFORM. De opbergruimte en de accessoires zijn talrijk en hebben een verfijnd ontwerp. De dressings zijn ook van Polyform.

De kranen van het DORNBRACHT gamma hebben de kwaliteit, de elegantie en het design van de beste producten op de markt.

Wat de technische uitrusting betreft, beheert een compleet DIVUS domoticasysteem alle interieurfuncties zoals de temperatuur geregeld door vloerverwarmings- en koelplafonds, dimbare LED-verlichting of een ongelofelijke geluidsinstallatie van REVOX.

De prijs is inclusief BTW.

Financieel

Prijs
€ 4.600.000
Ter beschikking stelling
vanaf akte

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
269 m²

Stedenbouw

Bestemming
Niet meegedeeld
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Verkavelingvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Dagvaarding
Niet meegedeeld
Stedenbouwkundige info
Nee

Contacteer ons

Makelaar Immo Brown, uw partner in vastgoed

Back top top